Skip to main content

Nieuws

Verhofstede
Nieuws

#bedrijftegencorona: Brouwerij Verhofstede

‘Simpelweg de maatschappij bijstaan waar het kan’ In volle coronacrisis blijft Brouwerij Verhofstede uit Nieuwkerken-Waas volop stoken, maar dan wel ten behoeve van de maatschappij.

coronavirus
Nieuws

9 miljard economisch verlies voor Antwerpen-Waasland

Regio vertegenwoordigt hoogste percentage essentiële bedrijven Het geschatte economisch verlies voor de regio Antwerpen-Waasland als gevolg van de coronacrisis is opgelopen van 3,6 miljard bij het

Haircap
Nieuws

#bedrijftegencorona: Haircap

Wase mondmaskers stelpen corona-uitbraak mee. Zeggen dat het bij Haircap in Kruibeke de afgelopen weken hard is gegaan, is een understatement.

Zo kan jouw bedrijf helpen!
Nieuws

Oproep beschermingsmaterialen

Wil jouw bedrijf onze zorgprofessionals helpen? Voka en Health Community zetten alles op alles om onmisbare beschermingsmiddelen ter beschikking te stellen.

Vrouwendag 2020
Nieuws

Nergens meer vrouwelijke starters dan in Antwerpen

In Vlaanderen wordt ongeveer één op de vier start-ups gerund door een vrouw. De Bryo-startersbegeleiding van Voka, die elk jaar 800 startende ondernemers begeleidt, telt 40 procent vrouwen. Maar de absolute kampioen van de gendergelijkheid is Antwerpen, waar dit jaar zowat de helft van alle Bryo-deelnemers vrouw is. Dat blijkt uit cijfers die Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland bekendmaakt ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag vandaag zondag 8 maart.

carl bildt
Voka-Persbericht

900 Antwerpse ondernemers 'komen thuis' in Handelsbeurs

Zweedse crisispremier kleurt jubileumeditie Vooruitblik. Bijna 900 ondernemers schreven woensdag geschiedenis in de Antwerpse Handelsbeurs tijdens een historische vijfde editie van Vooruitblik, het

Rombit
Nieuws

Rombit nieuwe corporate partner

In 2014 verkozen de leden van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Rombit met een verpletterende score tot Meest Beloftevolle Starter.

kaart
Voka-Persbericht

Antwerpse gemeenten duiken in het rood

Schuldenlast neemt met meer dan 70 procent toe Na jaren van schuldafbouw en soberheid duiken zowat alle gemeenten in de regio Antwerpen Waasland weer flink in het rood.

rebirth
Nieuws

KunstKamer: lezing Rebirth

In het kader van The Third Paradise en Rebirth Day, een wereldwijde bezinning over de evolutie van de maatschappij, op en rond de kortste dag van het jaar, gelanceerd door Michelangelo Pistoletto, org

Bepasin
Nieuws

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers

Maandag organiseerden Voka - Antwerpen Waasland en bedrijvenvereniging Bepasin met medewerking van het stadsbestuur een netwerkbijeenkomst voor de ondernemers van Sint-Niklaas.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner